категорії: новина

Автостоперська здибанка!!!

     Маєш досвід автостопу і бажаєш поділитись ним? Мрієш відчути себе вільним і оволодіти мистецтво справжніх мандрівників? Просто хочеш потусуватись серед однодумців? Тоді приєднуйтесь... до «Трипільського Кола 2009»!

     Дуже популярний у світі автостоп уже стає звичним і на наших дорогах! І людей, котрі відносять себе до нього стає все більше... Відкривати світ, що відображається у калюжах на далеких шляхах... Романтика нашого часу!

    Та здибанок автостоперів, котрим очевидно є що розказати не так і багато... Але ми спробуємо виправити це непорозуміння! Територія спілкування запрошує Тебе до нашого кола. Андрій Міськів («Автостоп» 1-й автомобільний телеканал) та Леонід Кантер («З табуретом до Тібету»...) розкажуть про свої унікальні мандрівки і поділяться секретами техніки «стопу»!.. Має бути цікаво! Але крім того можна зустрітись з класними людьми, котрі також близькі Тобі по духу!.. Гарний шанс...

Буде приКОЛьно і... суперфестфайно!)))

Годі сидіти за компютерами в задушних містах... Ви ж вільні люди! Хапайте рюкзака і гайда стопом на «Трипільське коло 2009»!!!